ACT Your Way KBT/ ACT- terapeut I Nyköping och online

Coaching - Vägledning för din personliga utveckling

Med coaching hos ACT Your Way får du hjälp med en djupgående plan för din personliga utveckling

Som din coach brinner jag för att hjälpa dig att hitta din drivkraft till att våga anta de utmaningar som hindrar dig från att leva ditt liv på ditt sätt

Livscoach

Förändring i livet


Står du inför utmaningar i livet, som du vill ha extra stöttning för? Jag coachar dig till att kunna gå igenom de förändringar som står framför dig. 

Vill du ha förändring i ditt liv, men vet inte var du ska börja? Jag coachar dig till att hitta din väg genom din förändring.


Livsstilscoach

Våga utmana dina tankar


Sitter du fast i dina tankar? När du sitter fast i dina tankar, är det svårt att vara medvetet närvarande i nuet. Jag coachar dig med utgångspunkt från ACT, att hitta din egen stig i livet och lösgöra dig från dina tankar. 

Karriärcoach

Karriär/starta företag


Vill du ha ut mer av ditt yrkesliv, byta yrke eller starta eget företag? Genom att dela med mig av mina erfarenheter av att byta karriär samt kunskaper inom mentalt förändringsarbete, coachar jag dig till att forma din framtid inom yrkeslivet.


Mindfulnesscoach

Hitta lugnet i dig själv


Känner du dig stressad och har svårt att slappna av? Jag coachar dig med utgångpunkt från ACT, att hitta det som är viktigt för dig i livet och förmågan till att släppa det som du inte kan påverka. 

"Livet innebär att lära sig nya saker. 


Det gäller genom hela livet, det är aldrig för sent för det"

Klient, 70 år

Livscoach Malin

Har du några frågor?

Tveka inte att kontakta mig!

Copyright © 2024  Act Your Way